Trädfällning på Öland

Vi på Bennys Transport & Gräv erbjuder alltid högkvalitativa tjänster för markarbeten, men vi är även behjälpliga med trädfällning på Öland.

Många av våra anställda har varit med oss i många år och är väl insatta i våra arbetsmetoder samt vet vad som krävs för att utföra en säker trädfällning. Med hjälp utav beprövade metoder och moderna verktyg ser vi till att fälla träd på ett effektivt och säkert sätt som ger dig önskat resultat.

Professionell trädfällning

Oavsett om du vill få hjälp med att fälla ett ensamt träd i din trädgård eller om du vill få hjälp med fällning av en hel skog finns vi där för dig. Vi fäller så många eller få träd som du önskar och garanterar ett tryggt och säkert utförande. Självklart ser vi även till att städa upp efter oss och sköter bortforslingen av virke och ris efter att träden blivit fällda.

Kostnadsfria offerter

Vårt mål är att aldrig avböja en arbetsförfrågan utan att åta oss både stora och små uppdrag med samma stora engagemang och noggrannhet. Oavsett om du är privatperson eller företagsägare ger vi vid förfrågan ut kostnadsfria offerter och självklart lämnar vi även fulla garantier på alla våra utförda markarbeten och trädfällningar.

Vid frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss så gör vi vårt bästa för att ge dig svar på dina frågor. Välkommen!

Professionella markarbeten